underbara lördag. klockan är nio och har redan hunnit ha morgon jour på två stall, lärt mig tanka, gjort mat åt monti och fame samt ätit en riktigt god frulle. drar strax tillbaka till stallet igen och rider ut pållen. ska ge hästarna lunch vid tolv tiden sen åker jag och handlar lite nödvändigt för kvällen sen hem och hoppa in i duschen för att sedan hoppa in i bilen och dra till soffy för fika, middag och förfest. kommer bli en grym kväll. första klassfesten!! och vi går i trean...tragiskt. bättre sent än aldrig i alla fall!
 
oj så fort veckan gått! har verkligen inte haft ork till att blogga. har under de senaste dagarna hunnit med två eva pass med pållen, han var förövrigt riktigt fin! har även ätit mycket god mat, både på kost och hälsan och här hemma. åt grillat igår och efter det så badade vi tjejjor jacuzzi hos jessica samt såg film. idag åt vi räkor och kräftor. så himmelsk gott! ska strax göra en nyttig efterätt och sen vid nio vill hästarna ha kvällsmat.
aa emelie. om du tar kort med min mobil inte raderar dem se så händer detta
har varit i umeå hela helgen och tävlat! kom hem med en gul rosett och ett leende på läpparna! vilken häst jag har! trots alla missar så fick vi ihop 63% i helgens två msv. är mycket nöjd! domarna dömer lite hårdare här nere och de märks! de var också grymt många duktiga ekipage där nere så jag är verkligen jätte nöjd över våran insatts trots några tvåor..;) nu ska jag käka hallonkräm och se på någon bra film! ha de!