Blev inte alls en lugn kväll igår, det blev istället spontanfest här i huset! grymt kul! blev dock ändå en gode så tidig kväll. idag var det tänkt att jag skulle gå ner till stranden, de är ju 29 grader ute! men vaknade imorse med halsont och värk i hela kroppen. har nog lite feber.. har fått i mig nån värktablett nu så det känns mycket bättre! snart kilar vi till McDonalds och käkar lite glass mot halsonten! bästa medicinen! Ha de bra!

Har haft två roliga utekvällar här i Melbourne! är dock lågsäsong nu så det är inte så himla mycket folk ute. men om vi jämför med Piteå så är det galet mycket. har idag chillat på stranden nån timme, var mulet så det var väl inget å hurra för..var typ kallt! imorrn ska det dock vara 29 grader så vi får väl hoppas att klart.se inte ljuger! efter stranden käkade vi på "pay what you want" stället. så sjukt gott!(å billigt). åkte sen in till stan och kikade in graffitigatorna.riktigt coolt! stannade sen och tittade på en "humor gatushow" nån snubbe från London som var så fruktansvärt rolig!! men..sedan hände det pinsammaste någonsin...fullt med folk som tittar på showen så blev jag utvald att följa med han på "scenen". jag som hatar sånt..fy fasiken vad pinsamt alltså! han frågade massa frågor och jag var så nervös att jag knappt minns vad som hände! det enda jag tänkte på var om jag skulle springa iväg eller inte.. Jenny har filmat allt så det blir roligt att se sen!;D ikväll blir det en lugn kväll här i hemmet, popcorn och en film låter inte helt fel!;) Ha de bra där hemma!


Vilken dag alltså. steg upp 04.00. hämtade sedan upp tre göööör gooaa göteborgare. alltså... vilken göteborgska de hade... njöt av å lyssna. Vi begav oss sedan mot great ocean road! eftersom de (göteborgarna) hade kört en massa i nya zeeland tidigare så jag slapp jag köra!;) (du kan pusta ut nu mamsen!)Vi såg de tolv apostlarna och körde hela kuststräckan som var såååå vacker! åkte även och kikade på en massa vilda koalor. de var ju hur söta som helst! såg även några kängurusar men bara från långt håll. först nu inser man ju att man är i Australien! nästan lite ofattbart.. Jenny har fotat med systemkameran så snattar hennes bilder och lägger upp dem senare! eftersom vi var fem i bilen så fick vi ju trippen himla billigt. 25 ausdollar (150 spänn) var för en heldagstur på great ocean road! inte illa alltså. i de 150 kr är alltså bilhyrning och bensin inräknat. galet bra pris. ikväll blir det en utekväll och jag känner på mig att de kommer bli riktigt sköj! hare gött!;)
någon har visst haft lite roligt med pennan...dog lite.