Idag har man inte gjort mycket. gått igenom med eva vad hennes djur ska ha för mat osv när hon åker till london. flyttar in där imorrn och kommer att bo där de kommande fem dagarna. har även gått en prommis. ska strax käka middag och sedan tar jag volvon och brummar in mot staden för att kika på galna människor som ska simma i kanalen.. och det är ju ett måste att kika på någon majbrasa också. efter det är kvällen helt oplanerad. ha det gött!
 
Efter skolan idag blev det en snabb tur till stan. investerade mig ett par benskydd. kan behövas. ikväll är det match som gäller och är sjukt taggad! sitter för tillfället och beundrar de små liven(valparna/råttorna). man förstår verkligen inte att de kommer vara små monster om knappt sex veckor...
inte för att det ser ut som ett monster på bilden, men skenet bedrar..
Livet känns gode så bra just nu. igår fick vi ju som sagt valpisar, jag har ÄNTLIGEN fått mig en egen dator plus att jag nu fick veta att jag fått sommarjobb! vårt projekt gick igenom så nu tjänar man i alla fall lite kulor i sommar! går två lektioner imorrn sen är det fem dagars ledighet som gäller. say no more.