nu är äntligen faserna klara. sista dagen idag och alla blev gjorda idag ;D heheh. tusen tack för hjälpen emelie!!! värt en miljon!!!!!!! vi var så grymma att vi fick 70 av 70 sista rep fasen..;)) aja nu ska jag in i duschen och sen blire nog sängen för mig. upp tidigt imorrn för jobb! 
 
en bild från igår :)
 
syndade nyss och åt en pizza. men de är jag fasiken värd! de blev en uteritt igår istället för ett dressyrpass eftersom vädret kom på vår sida. blev ett dressyr pass idag istället! han var jätte duktig! nu ska han vila i sju hela dagar. bara beta hela dagarna och verkligen få bli skitig. nu kommer mormor, morfar och moster! vi ska fira bästaste syster som fyller hela 23 år idag!! de blir jordgubbar och massa annat gott! 
kom på nu att jag tävlar ju flera helger i augusti så he blir nog ingen utlandsresa som jag hoppades på.. ostrukturerad tjej sitter här känner jag. nu ska jag sluta planera så mycket och ta sakerna som dom kommer istället. de bli ju ändå bara tjorv ;) gårdagen var riktigt rolig för er som undrar. har underbara människor omkring mig. de känns så bra! måtte faktiskt helt okej imorse. lite illamående från början men efter en liten stund så var de helt som vanligt. sov bara i två timmar inatt dock. kommer nog vara trött ikväll! ska till stallet vid sex med maja och vi blir nog i ridhuset idag då vädret inte tillåter annat. 
 
haha trött kille eller vad..