Sitter i soffan och lyssnar på musik för tillfället. Ska strax hoppa in i duschen och sen vid halv sex drar jag och mamii till Ingssan! Far är i Stockholm så där är han ikväll ;)) hehe. Efter middagen drar jag vidare till Frida och sen får vi se vad denna valborg har att bjuda på. De verkar i alla fall som att de täta molnen äntligen han börjat spricka upp! 
haha gammal bild jag vet, men roligare än ingenting i alla fall ;))
Ikväll ska vi "fira" valborg! Få se hur mycket "fira" de blir. Kanske bara blir en myskväll om inte vädret tiltåter något annat..;) ska i alla fall innan jag är med tjejerna äta middag hos Ingssan! :D tradition kan man verkligen säga! ;) vi gör de nästan vart enda år! :D Har suttit och gjort lite instuderingsuppgifter nu på morgonen. Samt myst med hundarna och lyssnat på musik. Ska strax cykla till stallet och motionera pållen lite! Blit nog lite galopparbete idag  ;) Ha en bra valborg alla! :D 
en bild jag snodde från frittchofs blogg! bästbrudarna<33
Kom nyss hem från stallet! Blev sent idag då jag har varit på risktettan tills åtta.. Nu ska jag få i mig lite mat!! Har inte ätit på snart 11 timmar...ps. MIN BALKLÄNNING KOM IDAG! :D ska visa den nån dag framöver!!
en bild på thaigrytan vi gjorde på kost och hälsan idag. Sjukt gott!! :D