igår kväll kom empan förbi. vi åt mat och var allmänt lata. var sedan en passagerare då hon skjutsade maja och jennifer till sikfors. på vägen hem lyssnade vi igenom gamla låtar.. hur kul!?!? :D de var typ höjdpunkten på hela dagen. imorse hade jag morgon jour i stallet. red sen pållen runt höglandsnäs. vid tolv styrde jag bilen mot svensbyliden där vi hade ett till "guide möte". kuligt kuligt! blir nog soffan resterande timmar av helgen. ska se "the bling ring!" längtat som sate på att den ska komma ut på swefilmer!:D
 
 
så fruktansvärt skönt de är med helg! igår hade vi klassmys hos öberg. åt chips(massor med chips för mig), såg på idol och pratade. sen blev de bilkurragömma(stavning?) så sjukt kul! sen sov jessica hos mig. de blev en sovmorgon sedan gofrukost. Vanliga american pancakes, choklad, kardemumma och citron. mätta blev vi. har varit på stallet en sväng nu på eftermiddagen. lät bäst killlen vila idag, han har haft några riktigt hårda pass så det är han värd! näst sista dan på betet blir det idag också.. vill bo i ett varmt land så att han kan stå och äta gräs på stora ängar året runt! har glömt att säga att jag har en låne mobil så det är bara att messa om ni vill mig nå!;) ha de bra!
 
har ridigt för eva samt haft jour idag. fy fasiken vilket väder.. har frusit nästan hela dan. tur man har en ångbastu som man kan värma sig ordentligt i ;) imorrn är de fredag som tur är! veckorna susar verkligen förbi nu!