Avis på de som är i Globen, avis på min bror som ska se X factor live ikväll och AVIS på min syster som har fått köra Eric Saade och Peter Settman från flygplatsen i Malmö... Nog ska det bli mysigt att umgås med bästaste tjejerna ikväll efter jouren men är ämdå himla avis... Har nyss bakat en saffranskladdkaka med vitchoklad bitar i och en pepparkaks kladdkaka, de kommer att sitta fint ikväll!! Hejråå!!
 
Sitter och skriver om den skånska dialekten på svenskan med punchis. Har som sagt bara tre lektioner idag så sen blire stan en snabbis för att införskaffa mig ett par nya svarta jeans på carlings, 400 spänn hejdååå!! Sen ska jag och handla med min kära mor och senare väntar stallet, jour sen kommer mina älskade vänner och vi ska ha storbak i Jennifers lägga :) Har även hand om Riita i några dagar nu när Jennifer är i Stockholm :)
Ännu en chill skoldag gjord, har ingen journalistik imorgon bitti så det blir en välbehövlig sovmorgon! Jobbade även in morgondagens matte lektion idag så vi får sluta redan vid halv två! Inväntar fläskfilé och potatis till middag, oj så gott!! Efter de så är de stallet och ett hårt dressyr pass som väntar! Får se om jag orkar med nå plugg senare ikväll ;))
Grattis till Jennifer som fyller 16 år idag!!