Det är sex dagar kvar till sommarlov. men de känns verkligen som att de är sommarlov nu. allt skolarbete klart! har tagit mina sista bilder i fotokursen. aldrig mer engelska. aldrig mer spanska och bäst av allt.. ALDRIG mer matte!!!! imorrn är vi lediga och sen är de bara måndag och tisdag kvar av skolan. vi ska bara prata om betygen, få tillbaka nationella, spela brännboll och käka på thai. så de är så gott som sommarlov för mig nu. plus att vi mest troligt kommer få tillbaka pengarna för p&l. lycklig tjej! ska om ett tag pröva klänningen som har sytts in. vi får hoppas att den passar ;) sen blir de en snabbis till stallet. loovely torsdag! ha de bra alla! :D
även om ja är flyförbannad över att vi inte får tillbaka pengarna från p&l så är jag så där äckligt lycklig. imorrn är allt jobbigt i skolan klart. så gott som sommarlov alltså! ska ha körlektion 15.30 sen är de jour och camilla ridning som gäller. ha de bra alla!
en väldigt besviken brud sitter här i soffan..p&l har blivit inställt. de som var sommarnes höjdpunkt!! hoppas verkligen att vi får tillbaka pengarna! kommer nog att ha en bra sommar i alla fall som tur är. gjorde som sagt risktvåan idag! trodde faktiskt att de skulle vara lite läskigare än vad de var! men roligt var de i alla fall! åt en riktig dunder bufé idag på kost och hälsan. sjuukt gott!! kom precis hem från stallet, blev ett lyckat Eva pass idag med prinsen! ska resen av kvällen skriva lite grann på hemprovet som ska vara inskickat på torsdag och kanske se en film. imorrn väntar min allra sista idrottslektion. känns faktiskt lite sorgligt.. aja.. nu ska jag sätta tänderna i plugget för sista gången innan sommarlovet! (kanske blir en snabbis imorrn också). ha de braa!! 
Innan jag slutar babbla så måste jag bara få tipsa om en film! Warm bodies heter den! även om den handlar om zoombies så är den sjukt bra!! nästan 10/10 enligt mig! grymt kul! verkligen inte läskig för er som tror de. de är typ en komedi, sjukt bra i alla fall!
(den finns på swefimler med bra kvalla)